През 2005 г. семейството ни беше в криза поради сериозен здравословен проблем. Решение на проблема не се намираше и неизбежно разбрахме че то нито е в аптеките нито в безкрайните посещения при частни и скъпо платени специалисти. За щастие провидението ни срещна с истински лекар, който ни посочи единственото вярно, сигурно и безопасно решение – живот в хармония с физическите и природни закони. Тези принципи в най-подреден и хармоничен вид открихме в програма NEW START® на калифорнийския здравен център „WEIMAR“.

new start site

NEWSTART® е лицензирана, световно известна програма за природо-съобразен стил на живот, тя е призната от световната здравна организация и е основана единствено на научно - обосновани принципи, без модни увлечения и съмнителни теории. Природо съобразния стил на живот и чудната сила, която Твореца е вложил в природата, ни мотивира не само да живеем и преподаваме здравните принципи но и да създаваме напълно здравословни и вкусни алтернативни продукти, които да възстановяват а не да рушат здравето.

Напускайки големия град се установихме в китно средногорско селце където развихме първо за собствени нужди а в последствие и за нашите приятели и клиенти изобилно разнообразиеотекологично чисти плодове и зеленчуци. Организираме и поддържаме здравни клубове, провеждаме кулинарни презентации, изнасяме лекции за принципите на здравословния живот и хранене и влиянието им върху физическото и духовно здраве. Предлагаме и индивидуално консултиране от лекар, диетолог и психолог.

Така в желанието ни да спомагаме за по доброто здраве и живот се роди и този наистина уникален алтернатив и антипод на популярното кафе
COFIGСмокиНово кафе.

COFIG ЗА ЕДНО НОВО НАЧАЛО, без край!

За нас грижата за здравето не е бизнес а призвание !

JSN Force template designed by JoomlaShine.com